קציצות בטטה של אביטל
קציצות בטטה של אביטל
רכיבים:
2 בטטות גדולות מגורדות
בצל גדול מגורד
2 כפות פירורי לחם
ביצה
פטרוזיליה/כוסברה/בצל ירוק - כל אחד בנפרד או הכל יחד
פלפל שחור גרוס
מלח
ניתן להוסיף עוף טחון.
(אם מכינים ללא עוף ניתן להכין מטבל יוגורט ועירית ליד).
אופן ההכנה:
מערבבים את כל הרכיבים יחד, יוצרים קציצות בידיים רטובות ומסדרים על גבי נייר אפיה, מרססים עם שמן ומכניסים לתנור בחום בינוני 180 מעלות - אחרי כ 15 דקות הופכים את הקציצות כדי שישחימו משני הצדדים.
כיצד נתייחס?
במידה ולא נוסיף עוף נתייחס למתכון כאל מנות פחמימה - כל המתכון 12 מנות פחמימה
