כניסה
למנויות
צרו קשר

קציצות בטטה של אביטל

קציצות בטטה של אביטל 

רכיבים:
 

2 בטטות גדולות מגורדות
בצל גדול מגורד
2 כפות פירורי לחם
ביצה
פטרוזיליה/כוסברה/בצל ירוק - כל אחד בנפרד או הכל יחד

פלפל שחור גרוס 

מלח

ניתן להוסיף עוף טחון.

(אם מכינים ללא עוף ניתן להכין מטבל יוגורט ועירית ליד).

 

אופן ההכנה:
מערבבים את כל הרכיבים יחד, יוצרים קציצות בידיים רטובות ומסדרים על גבי נייר אפיה, מרססים עם שמן ומכניסים לתנור בחום בינוני 180 מעלות - אחרי כ 15 דקות הופכים את הקציצות כדי שישחימו משני הצדדים.

כיצד נתייחס?
במידה ולא נוסיף עוף נתייחס למתכון כאל מנות פחמימה - כל המתכון 12 מנות פחמימה

להאמין. לפעול. להגשים.